Hogyan tud a weboldalam előrébb kerülni a Google-ban? | Weboldalkészítés, internetes oktatásWeboldalkészítés, internetes oktatás
 • Hogyan tud a weboldalam előrébb kerülni a Google-ban?

    Közzétevés ideje: 2014-01-12 szerző: admin ebben a kategóriában: Haladóknak.

  Erre a kérdésre tudósok ezrei próbálták a választ megtalálni évszázadokon keresztül…. :)

  Pár alapvető pontot, szempontot felsorolnék. Google előrébb kerülés kezdőknek! :)

  Nagyon sok kisebb és nagyobb részt lehetne találni, ami befolyásolja a Google helyezést. Akit ez érdekel, bőven talál erről szakmai anyagot. Tehát adatok óceánja van körülöttünk ebben a témában.

  A legfontosabb pontok, amelyek meghatározzák, hogy hol van a Googleben:

  1. A weboldalon található SZÖVEGES TARTALOM.

  2. A weboldaladra mutató KÜLSŐ LINKEK SZÁMA.

  3. A weboldalad KÓDOLÁSA, annak tartalma, KULCSSZAVAK.

  Mindegyik témáról sokat írtak már, az alapok:

  1. Legyen sok, egyedi szöveges tartalom, ami releváns (de ronda szó, ez csupán annyit jelent, hogy kapcsolódó, passzoló a weboldalad témájához. Ha a weboldalad a pókokról szól, akkor a tartalom is szóljon róluk, de autókról.) A Google nézi, méri ezt. Minél több saját cikket, szöveget, beszámolót írsz, az annál jobb, azt mutatja, hogy szakértője vagy a témának. Nem szabad (és nem illik) másolni a szövegeket, ezt bünteti a Google.

  2. A Google megnézi, hogy a weboldaladra hány külső link hivatkozik, ha lehet releváns :) oldalakról. Ez mutatja a weboldalad értékét! Fontos tehát, hogy a weboldalad linkjét helyezd el más oldalakra is.

  3. A Google egy gép, egy program, és a weboldalad kódolását le tudja olvasni. Ha számára ez átlátható, leolvasható, kulcsszavak és egyéb dolgok jól szerepelnek benne, akkor ad érte piros pontot.

  Ezek az alapok, ebből már el lehet indulni, sőt mindig is ezek lesznek a főbb, igazán hatásos szempontok.

  Bejegyzés cimkéi:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!